ERIK VAN LOOY: try-out van 'VERSLAAFD!'

Datum: 21-01-2023
Locatie: GC De Passant Zoutleeuw, Aen den Hoorn 12, 3440 Zoutleeuw

Deuren: 19u45, Start show:20u30
Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

In zijn eerste theatershow ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat. Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!
 
Via de website www.ruyloft-events.be of de Facebook pagina ‘Ruyloft events’ kan je steeds de laatste stand van zaken aangaande alle geplande events/data terugvinden in functie van de Corona maatregelen.

Dit evenement is uitverkocht. Wens je opgenomen te worden in onze reservelijst om eventuele vrijgekomen tickets over te nemen? Stuur dan een mail naar stefan@ruyloft-events.be en vermeld hierbij het aantal tickets dat je zou wensen.
 
Omschrijving Prijs Fee Aantal
Zitplaats (ongenummerd)
113
16.5
15,00 EUR 1,50 EUR Sold out!
Diner ticket
Gereserveerde zitplaats vooraan incl. diner vanaf 2,5 u voor de show (+/- 18u)
114
61.5
60,00 EUR 1,50 EUR Sold out!
Totaal:
0,00
EUR